Opinie naszych pacjentów - Centrum okulistyczne ArtLife

 

Laserowa korekcja wzroku

Dziękujemy za Państwa opinie.
Są dla nas motywacją, a dla przyszłych pacjentów kluczem
do podjęcia decyzji o wyborze naszego Centrum.

Laserowa korekcja wzroku - opinie naszych pacjentów

Oddajemy do Państwa dyspozycji zakładkę OPINIE, w której mogą Państwo podzielić się swoimi spostrzeżeniami i odczuciami odnośnie naszej działalności, badań i zabiegów, a także zapoznać się z opiniami innych.

Laserowa korekcja wzroku cieszy się uznaniem na całym świecie. W Centrum Okulistycznym ArtLife bardzo dużą uwagę przykładamy do jakości naszych usług, a także do samopoczucia naszych pacjentów. Laserowa korekta wzroku zdobywa opinie dzięki wszystkim, którzy chcą podzielić się swoimi doświadczeniami, dlatego bardzo jesteśmy wdzięczny za opublikowane wpisy.

Pytania/Odpowiedzi

24-04-2017 - Dziękuje.

Zabieg miałem 24 stycznia 2017, tej daty nie zapomnę do końca życia. Najlepsza decyzja jaką podjąłem w życiu.Dziękuje bardzo całemu zespołowi, a wszystkim ludziom którzy myślą o zabiegu a się boją, szczerze polecam. Warto poświęcić 10 minut dla całego życia.
Dziękuje.
Aron [83.23.XXX.XXX]

16-03-2017 - 

Minął tydzień od laserowej korekcji wzroku. Zabieg metodą SBK LASIK był całkowicie bezbolesny i ekspresowy. Chciałbym również podziękować całemu personelowi, który wykonuje swoje obowiązki jak najbardziej profesjonalnie i z pełnym zaangażowaniem. Atmosfera panująca w klinice sprawia, iż wszelaki stres znika, a człowiek staje się spokojniejszy i mniej obawia się zabiegu. Zawsze będę pamiętał, co ta klinika dla mnie zrobiła i szczerze będę polecał ją wszystkim, którzy także chcą zmienić swoje życie i spojrzenie na świat. Jeszcze raz DZIĘKUJĘ! Serdecznie pozdrawiam
Robert R.
Robert [89.229.XXX.XXX]

10-03-2017 - Korekta laserowa

9 marca 2017 małam zabieg w procedurze jednodniowej. Bardzo się bałam - zupełnie niepotrzebnie. Od wejścia do ArtLife na badania kwalifikacyjne do opuszczenia Centrum czułam się bardzo dobrze. Wszyscy są bardzo mili i profesjonalni. Podczas zabiegu za rękę trzymała mnie Pani Ela - pielęgniarka, za co jestem jej bardzo wdzięczna. Sam zabieg przebiegał bardzo sprawnie i szybko i wyszłam z uśmiechem. Pani Doktor - oaza spokoju - to fantastyczna kobieta, która zaraziła mnie swoim spokojem. Cały personel jest niesamowity i pozytywny😊 Bardzo dziękuję za moje nowe oczy!
Magda [188.146.XX.XXX]

10-11-2016 - 

Człowiek zestresowany szybko się tu uspokaja... Wada moja była dość spora, bo +6.5 (astygmatyzm mieszany), niedowidzenie w 90%, drugie +5.5. Wada, ktora utrudniała zycie, została naprawiona w krótko trwającą chwilkę!
Bardzo dziękuję za miłą i wspierającą obsługę, panią doktor i dyskotekę na leżąco;)
...6 tygodni w Polsce, to były też najlepsze wakacje życia, dzieki Wam:)
Justyna [94.197.XXX.XX]

15-08-2016 - Polecam

Kilka dni temu Pani Doktor wykonała u mnie laserową korekcje wzroku. Mialam astygmatyzm krotkowzroczny, z ktorym zmagalam się od dzieciństwa (a mam 42 lata). Wada zostala wyrównana do zera, a było minus 3.75 i 3.25. Widzę wspaniale, lepiej niż w soczewkach. Oczy się dobrze goją. Dziekuje za nowy wzrok i gorąco polecam wszystkim niezdecydowanym tę klinikę.
Katarzyna [37.248.XXX.XXX]

19-04-2016 - Podziękowania!

Podziękowania!
Przede wszystkim chciałbym podziękować za profesjonalne podejście całego zespołu, gdyż jest to bardzo ważne dla każdego "zestresowanego" pacjenta. TAK!!! czułem się bezpiecznie :) Za to, że zostałem uwolniony od "kuli" w postaci okularów czy soczewek.
Nie muszę używać okularów podczas gry w piłkę, jazdy na rowerze, prowadzenie auta i wielu wielu innych czynności jakie wykonuje w życiu codziennym. Uważam, że decyzję, którą podjąłem była jedną z najlepszych w życiu. Mogę zapewnić wszystkich o pełnym profesjonalizmie i opiece nad pacjentem oraz szczerze polecić ArtLife - Laserową Korekcję Wzroku. Pozdrawiam Marcin.
Marcin [89.66.XX.XX]

12-04-2016 - super sprawa

Zrobiłam zabieg 17.03. Dołączam się do moich przedmówców. Obsługa znakomita, zabieg błyskawiczny nawet nie zdążysz się zdenerwować jak jesteś już po. A rano oglądasz wszystko bez okularów, już nie musisz ich szukać. Bardzo ważne jest pozytywne nastawienie, to połowa sukcesu. Żałuję tylko, że tak późno się zdecydowałam,mam 51 lat i +3; +5 i astygmatyzm tzn. miałam. Polecam wszystkim tę klinikę.
Alina [83.8.XXX.X]

20-11-2015 - Fantastycznie

Rzeczywiście jeden dzień potrafi odmienić życie. Wada -5,25 plus niewielki astygmatyzm skorygowana do zera. Cudownie jest czytać tablicę okulistyczną od góry do dołu już kilka godzin po zabiegu! Polecam z całego serca!
Marta [84.10.XX.XXX]

28-10-2015 - Szczęśliwa

Miesiąc temu miałam zabieg na astygmatyzm. Jeszcze nie mogę dojść do siebie, że w końcu widzę wyraźnie. Dziękuję za miłą obsługę oraz za to, że istnieją takie kliniki. Polecam wszystkim, którzy mają jakiekolwiek problemy ze wzrokiem.
Aga [217.99.XXX.XXX]

08-10-2015 - Przeszczęśliwa :)

Wada z -9D skorygowana do 0. Od dnia zabiegu (12.03.2015) codziennie budzę się z uśmiechem na twarzy! Fantastycznie jest widzieć z daleka:) Polecam wszystkim (jeszcze) ślepakom!
Domi [89.228.XX.XXX]

27-07-2015 - Korkcja wady 17-18 latka

W 2014 pojechałam z synem 17 latkiem do kliniki, zbadali go. 4 godziny trzeba na to poświęcić. Jedyna klinika ktora zgodziła sie zbadac syna w tym wieku! Nie musieliśmy czekac do 21 lat itp. Na drugi dzien po zabiegu - super, okulary poszły do smietnika, on szczesliwy :) Teraz spokojnie jeździ swoim motorem, pływa i robi 100 innych rzeczy, ktore robił wczesniej, ale zawsze były problemy przez noszenie okularow. Polecam bardzo! Pisze to, bo sama szukałam dla syna i wiem, jak wygląda życie nastolatka i czekanie na lepsze jutro. Dziekuje bardzo, szczesliwa mama i syn!
Malgorzata [194.73.XXX.XX]

25-07-2015 - Fantastyczne uczucie

Zabieg miałam 23 czerwca, wada -2,0 i -2,25 - całkowicie wyzerowana :-) Fantastyczne uczucie, zero bólu, powrót do wyraźnego widzenia prawie natychmiastowy. Dziękuję wszystkim, którzy przyczynili się do wspaniałego efektu oraz miłej atmosfery. Bardzo ważną zaletą jest wykonywanie badań kwalifikacyjnych przez lekarza operującego. Pozdrawiam.
Elżbieta [31.178.XXX.XXX]

23-07-2015 - NOWE OCZY- NOWE ŻYCIE

Polecam wszystkim "okularnikom" aby jak najszybciej zdecydowali się na korektę laserową oczu. Kilka chwil a człowiek wstaje z łóżka zabiegowego i widzi...Moja wada to -4,75, -4,50 więc mgiełka pozabiegowa to żadna mgiełka. Jak zdjęłam soczewki czy okulary to dopiero była mgła ;) Teraz jestem już trzeci tydzień po zabiegu czuje się znakomicie, wstaję rano, otwieram oczy i widzę godzinę na zegarze! Fantazja ;) Tego się nie da opisać słowami, trzeba zrobić w Artlife i przekonać się!!!
AGATA [83.19.xxx.xxx]

16-05-2015 - SBK Lasik

04 maja miałem zabieg metodą SBK lasik, wada nadzwrocznosc +2,75 i +3,0 oraz niewielki astygmatyzm. Dziś jestem już prawie dwa tygodnie po i ciesze sie nowym wzrokiem bez okularów. Polecam jak najbardziej Centrum Okulistyczne Artlife, naprawdę przemiła, sympatyczna i profesjonalna obsługa. Pozdrawiam cały personel oraz uroczą panią z recepcji, która podawała mi kropelki do oczu przed badaniem.
Jacek [ 178.217.xxx.xxx]

16-04-2015 - Polecam!!!

Polecam wszystkim tą klinikę. Obsługa miła. Sam zabieg trwał zaledwie 20 min. W tym działanie lasera to kilka sekund. Bezboleśnie, naprawdę nie ma czego się obawiać. Pani pielęgniarka wytłumaczyła dokładnie przebieg zabiegu. Nawet trzymała mnie za rękę, abym się nie bała. Było to naprawdę miłe:) po zabiegu oczy trochę szczypały i łzawiły oraz wystąpiła mgła, ale po nocy jak wstałam rano mogłam się cieszyć nowym wzrokiem:) dolegliwości ustąpiły już po 1 nocy. Podziękowania dla całego personelu. Szczerze polecam!
AgaUS [ 89.79.xxx.xxx]

10-03-2015 - zabieg

Jestem już prawie 2 tygodnie po zabiegu i żałuję tylko jednego, że decyzje o korekcji podjełam tak późno. Atmosfera rzeczywiście przesympatyczna, satysfakcja normalnego widzenia ogromna, no i ogromny plus za zabieg w systemie jednodniowym bez straty czasu. POLECAM BO WARTO!!!!!
Agnieszka [ 83.23.xxx.xxx]

03-03-2015 - Polecam

Wszystko dobrze. Klinika prywatna na bardzo dobrym poziomie, pełen profesjonalizm i dobry lekarz. Natomiast największe wrażenie zrobiła na mnie Pani z recepcji, ta czarna piękna kobieta, nie mogłem od niej oczu oderwać :) Polecam tą klinikę innym.
P [ 81.15.xxx.xxx]

25-02-2015 - Laserowa korekcja wzroku

Jestem już prawie miesiąc po zabiegu i drodzy państwo czuje sie wspaniałe i widzę jeszcze lepiej. Jestem pod ogromnym wrażeniem całego personelu, każda z Pań sprawiła, ze czułam sie swobodnie i spokojnie przed zabiegiem, za co jeszcze raz Paniom dziękuje. Zdecydowałam sie na zabieg dnia następnego. Mieszkam na stałe w Londynie i proszę mi wieżyć, że jestem dumna z Waszej Kliniki! Polecam każdemu serdecznie, samych wspaniałości dla całego personelu. Dziekuje!
Anna [ 90.192.xxx.xxx]

18-02-2015 - Zabieg

Jestem dzień po zabiegu i świat jest piękniejszy. Skorzystałam z kliniki gdyż polecono mi ją, a teraz ja mogę polecać ją innym. Zabieg jest całkowicie bezbolesny. Na drugi dzień, czyli dziś normalnie funkcjonuję. Personel bardzo miły i wszystko wyjaśnia. Polecam właśnie tą klinikę tym którzy są jeszcze niezdecydowani. Dziękuję całemu personelowi za profesjonalizm.
Xenia [ 5.172.xxx.xxx]

09-02-2015 - Polecam

Miesiąc po zabiegu na jedno oko, wróciłem do kliniki na zabieg na drugą "patrzałkę" ;-) efektem zabiegu były łzy ze szczęścia i wzruszenia następnego dnia przed kontrolą (jakby co żona potwierdzi :-) ), jeżeli ktokolwiek ma jakieś wątpliwości to zachęcam przyjść i popatrzeć na twarze zadowolonych ludzi na kontroli dzień po zabiegu :-) decyzja o wykonaniu laserowej korekcji wzroku to jedna z najlepszych jaką w życiu podjąłem. OGROMNE POLECAM !!!
Radek [ 31.6.xxx.xxx]

15-01-2015 - POLECAM!!!!!!!!!

Pełen profesjonalizm,super organizacja!!! Jestem pięć tygodni po zabiegu,pomimo opinii kilku "okulistów", że się do czegoś takiego nie kwalifikuję. Ludzie po prostu rewelacja!!!!
Mirek [ 83.31.xxx.xxx]

12-01-2015 - That's really fine

Hi, everything is going well here and ofcourse every one is sharing information, that's really fine, keep up writing.
Johne76 [ 37.239.xxx.xxx]

08-01-2015 - Polecam :)

Trzy miesiące temu przeszłam zabieg w klinice Artlife. Pełen profesjonalizm i przemiła atmosfera. Pozdrawiam cały zespół.
Kasia Brillowska [ 83.25.xxx.xxx]

07-01-2015 - Polecam

Pod koniec grudnia mialem zabieg na jedno oko wszystko odbylo sie zgodnie z planem zero bólu zero komplikacji wiec na Sylwestra szedlem w pelni zadowolony Gorąco polecam obsluga przemila Pelen profesjolalizm
Sylwek [ 94.78.xxx.xxx]

19-12-2014 - Polecam

Poddałem się zabiegowi na jedno oko, gdyż drugie oko miało niewielką wadę. Miła obsługa, bezbolesny zabieg i pełen profesjonalizm. Zadowolenie i komfort od początku do końca. Kompletnie do niczego nie mogę się przyczepić pomimo, że bywam niekiedy "trudnym klientem" :)
WIELKIE POLECAM !!!
Radek [ 31.6.xxx.xxx]

05-12-2014 - rewelacja

Zdecydowanie polecam. Najlepiej wydane pieniądze w moim życiu.Teraz rejestruję moją żonę. POLECAM.
Robert Wójcik [ 194.73.xxx.xxx]

28-11-2014 - Polecam !!!

Jestem niesamowicie zadowolona z zabiegu w klinice Arlife, miałam wadę - 8.0 a mam skorygowaną do 0. Sam zabieg szybki i bezbolesny. Profesjonalny, przemiły zespół. Jeśli ktoś się zastanawia, to zdecydowanie polecam. Pozdrawiam i zachęcam.
Joanna [ 89.229.xxx.xxx]

03-11-2014 - Piękna sprawa

Przed zabiegiem czytałam opinie na temat różnych klinik i tak trafiłam na artlife. Od kilku dni jestem szczęśliwą posiadaczką znakomitego wzroku. Obsługa profesjonalna, miła. Wyposażenie i estetyka bez zastrzeżeń. Badania przed wyborem metody wnikliwe. Sam zabieg może nie należał do najprzyjemniejszych, ale po 15 minutach widziałam:) Każdemu, kto ma jakieś wątpliwości polecam w 100%

K8ee [ 89.71.xxx.xxx]

23-09-2014 - Podziękowania

Chciałbym bardzo podziękować lekarzowi za bardzo profesjonalne podejście do sprawy zabiegu. Moja wada mimo, że niewielka i tylko na jedno oko, to mocno kolidowała z moją wymarzoną pracą. Sam zabieg trwał chwilę, zero bólu, a efekty WIELKIE. Po operacji lekarz pomogła mi również przyśpieszyć ponowne badanie w przychodni medycyny pracy. Dzięki czemu przeszedłem je i mogłem zacząć kurs. Dziś już jestem po kursie zawodowym i za parę dni zaczynam pracę jako maszynista ;). Bardzo polecam tę klinikę ze względu na fachowość wykonywania zabiegów i cały pracujący tam personel. Jeszcze raz bardzo DZIĘKUJĘ.
Paweł [ 89.228.xxx.xxx]

26-08-2014 - Profesjonalizm w każdym calu!

Witam. W lipcu 2013 roku miałem zabieg SBK LASIK i muszę przyznać, choć moja wada była duża -6,75 do tego oś i cylnder a drugie oko troche słabiej i trzeba było działać. Lekarz poczyniła cuda i dzisiaj widze jak nowo narodzony. Przemiła obsługa i fachowe doradztwo. Przychodząc tam na wizytę jest się obsłużonym na najwyższym poziomie, jak członek rodziny - takie bynajmniej jest moje zdanie. Do tego sprzęt z najwyższej półki. Teraz na wizyty kontrolne zabieram syna i ojca. Polecam wszystkim. Pozdrawiam cały zespół Artlife.
Tomasz 79 [ 79.162.xxx.xxx]

05-08-2014 - Bardzo fachowa opieka

Bardzo mila obsluga szybkie terminy ale najwazniejsze bezbolesny zabieg i kolejnego dnia wlasciwie w pelni sprawne widzenie :) Polecam znajomym wszedzie ta klinike bo warto zobaczyc swiat i to bezbolesnymi metodami :))))
Aleksandra Kaiser [ 212.160.xxx.xxx]

24-07-2014 - Warto

Witam, 21.07.2014 miałam zabieg metoda SBK LASIK, jestem zadowolona. Personel przemiły i bardzo pomocni. Obsługa służy miłym słowem, poradą, a nawet pomoże w znalezieniu noclegu. Nie ma co się zastanawiać, to była najlepsza decyzja w moim życiu. Dziękuje całej ekipie. Dzięki Wam widzę świat prawdziwymi kolorami - nie szary, nie nudny. Jeszcze raz dziękuje i gorąco pozdrawiam.
Ewelina [ 83.11.xxx.xxx]

06-07-2014 - Bardzo polecam!

Wada - astygmatyzm +3. W pazdzierniku 2013 zrobilem zabieg na dwoje oczu i nie zaluje. Od tego czasu moje zycie INNE, bez ograniczen! Polecam. Zainwestuj w siebie! K. Borsuk http://holandia.org

Krzysztof Borsuk [ 188.202.xxx.xxx]

11-04-2014 - POLECAM!!!

Z czystym sumieniem polecam klinike ARTLIFE kazdemu. Warto wydac pieniadze by na drugi dzien widziec juz caly swiat!! :) Procedura jednodniowa - super sprawa. Personel przemily i pomocny, ani przez chwile nie mialam watpliwosci, ze jestem w dobrych rekach. Mialam zabieg metoda Lasik, zupelnie bezbolesny i szybki. Ciesze sie ogromnie ze sie zdecydowalam, bo naprawde warto!! Pozdrawiam !! :):)
Natalia [ 89.69.xxx.xxx]

18-03-2014 - Gorąco polecam!!!

Niesamowite, w ciągu jednego dnia! Kwalifikacja i zabieg (zupełnie bezbolesny). Na drugi dzień, po wizycie kontrolnej, wsiadłem w samochód i przejechałem bez problemu 250 km. Teraz minęły dwa tygodnie i już całkowicie zapomniałem o okularach :-)
P.S.
Żona jest umówiona za trzy tygodnie
Robert [ 79.191.xxx.xxx]

03-03-2014 - Polecam klinikę z całego serca

POLECAM KAŻDEMU TA KLINIKĘ Z CAŁEGO SERCA. WSPANIAŁA OPIEKA. LEKARZ PRZEWSPANIAŁA KOBIETA, SYMPATYCZNA, ODPOWIE NA KAŻDE PYTANIE, PO PROSTU DO RANY PRZYŁÓŻ, A DO TEGO TEN PROFESJONALIZM. MOJA WADA BYŁA OGROMNA - OKO PRAWE-9, LEWE-10 JUŻ BYŁAM TAK ŚLEPA, ŻE MÓJ ŚWIAT BYŁ SZARY, SMUTNY I BEZ SENSU... DOPIERO TERAZ CZUJĘ, ZE ŻYJĘ, ŚWIAT POZNAJĘ NA NOWO, BO Z TAK DUŻEJ WADY WYSZŁAM PRAKTYCZNIE NA ZERO. TO WSPANIAŁE UCZUCIE BUDZIĆ SIĘ RANO I WSZYSTKO, CO JEST DOOKOŁA WIDZIEĆ SWOIMI OCZAMI:)::) UCZUCIE RZEKŁABYM, ŻE NIEDOOPISANIA:) JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ LEKARZOWI, ŻE MOJE ŻYCIE ODMIENIŁA I ŻE TE ŻYCIE NABRAŁO SENSU:):) POZDRAWIAM
Emilia [ 178.235.xxx.xxx]

31-01-2014 - POLECAM

Gorąco polecam klinikę dla każdego, kto decyduje się na korekcję wzroku. Udało się skorygować moją wadę z -7.75 do 0. Profesjonalizm kliniki widać na każdym kroku.
Pozdrawiam
Rekordzista miesiąca [ 153.19.xxx.xxx]

24-01-2014 - POLECAM

Witam,
gorąco polecam klinikę dla każdego kto decyduje się na korekcję wzroku. Sprawdziłam na sobie i jestem bardzo zadowolona. Miałam wadę -4 i udało się skorygować ją do zera. Profesjonalizm Kliniki widać na każdym etapie zaczynając już od samej rejestracji.
Wielkie podziękowania kieruję do lekarza, oby każdy lekarz miał w sobie tyle profesjonalizmu i ciepła. Podczas zabiegu czułam się w odpowiednich rękach.
Pozdrawiam
Iwona Sz. [ 31.175.xxx.xxx]

09-01-2014 - POLECAM!!!

ARTLIFE – miejsce godne polecenia! Kompetentna i miła obsługa – po prostu idealna. Lekarz – pełen profesjonalizm i widać, że wykonuje swój zadów z pasją. Zabieg SBK LASIK – wada na poziomie -4 zniknęła J Jeszcze raz serdecznie dziękuję!!!
Kasia [ 78.133.xxx.xxx]

26-11-2013 - Serdecznie polecam

Dnia 23 listopada 2013 roku skorygowano mi wadę wzroku z +6 na 0 metodą SBK Lasik, cudowne uczucie jest widzieć bez okularów po używaniu ich lat 40. Obsługa idealna, klimat ciepły, pełen profesjonalizm i kultura. Naprawdę z szczerego serca dziękuję, a osobie, która ma w planach przeprowadzić taki zabieg polecam tylko i wyłącznie ARTLIFE w Gdańsku. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
ewa dąbrowa [ 87.204.xxx.xxx]

24-09-2013 - Polecam

Polecam wszystkim usługi firmy artlife. Jestem bardzo zadowolona, w końcu rozpoznaję twarze moich znajomych na ulicach! Polecam serdecznie! ;) Pozdrawiam bardzo miłą obsługę!
Mirosława [ 89.75.xxx.xxx]

11-08-2013 - Serdecznie polecam.

Witam. 2013.04.26 miałem zabieg SBK LASIK wada wysoki astygmatyzm. Przez 30 lat w okularach a teraz ich nie potrzebuje Polecam wszystkim, którzy się zastanawiają. Zabieg szybki i bezbolesny. Personel kliniki bardzo miły i życzliwy dla pacjenta. Polecam 100% satysfakcji.
Darek [ 176.97.xxx.xxx]

06-07-2013 - Polecam!!!!

Klinika godna polecenia, sympatyczna obsluga, bardzo konkretnie i kompetentnie wykonane badania i zabieg. Nie spodziewalam sie ze tak sprawnie i skutecznie pozbede sie wady: -5.5 i -4.5. Cos niesamowitego :):)
Ola [ 178.37.xxx.xxx]

05-07-2013 - Szczerze polecam !

Miałam zabieg SBK LASIK 3 lipca - wada: -5 na oba oczy, a teraz 0. Lekarz jest cudowna, bardzo kompetentna i odpowie na wszystkie nurtujące pacjenta pytania. Personel kliniki na 6+, pacjenta traktują bardzo życzliwie, uprzejmie i z uśmiechem. Wszystkim, którzy się zastanawiają nad zabiegiem powiem: nie czekajcie i zróbcie to jak najszybciej !!! Szczerze polecam Artlife!!!
Ewa [ 87.205.xxx.xxx]

28-06-2013 - Polecam

Serdecznie polecam. Zabieg jest szybki i bezproblemowy, za to bardzo ułatwia życie.

Kasia [ 94.254.xxx.xxx]

25-06-2013 - polecam

Serdecznie polecam!
Zabieg szybki i bezproblemowy, naprawdę warto!
Po 16 latach w okularach - nareszcie ich nie potrzebuję ;]
Kasia [ 150.254.xxx.xxx]

24-06-2013 - Polecam

Obsługa na 6 z plusem:)
Efekty fantastyczne.
Polecam!

Andrzej [ 89.67.xxx.xxx]

24-06-2013 - Polecam ArtLife!

Polecam ArtLife! Miałam +4 i +6 i wada została usunęta do 0. Od kliku tygodni moje życie WYGLĄDA inaczej… Świat jest piękny bez okularów!
B. [ 83.8.xxx.xxx]

19-06-2013 -  jeden dzień i po sprawie

Miałam zabieg dwa miesiące temu – duże minusy i astygmatyzm. Zabieg skorygował mi wadę do zera. I mam teraz zero kłopotów ze szkłami i okularami. Szczerze polecam Artlife!!
Elżbieta [ 213.192.xxx.xxx]

14-06-2013 - zabieg

Bylam, przezylam i zmienilam zycie na lepsze!!! Artlife to miejsce cudow!!! Profesjonalna obsluga i wspaniala opieka. Doskonalosc pod kazdym wzgledem! Zabieg szybki i bezbolesny. Idealny wzrok juz drugiego dnia. Goraco polecam i pozdrawiam caly personel!
Jolka [ 82.132.xxx.xxx]

09-05-2013 - hura!

Widzę! Będę polecać ArtLife gdzie tylko będę. +4 i +5 to przeszłość i koniec okularów i udręki. Nie zastanawiajcie się i dodam od siebie, że tylko w ArtLife rozmawiali ze mną jak z człowiekiem i klientem, a nie dawcą gotówki.
Ula [ 89.77.xxx.xxx]

08-05-2013 - 22222

Na nowo odkrywam świat. Z moją wadą byłem praktycznie ślepy, teraz nie noszę okularów i widzę te rzeczy, które nie widzą moi koledzy z pracy, chociaż mówią, że mają dobry wzrok. Dziękuje lekarzowi za perfekcyjne wykonanie zabiegu oraz całemu personelowi SZCZERE I SERDECZNE POZDROWIENIA.
22222 [ 88.156.xxx.xxx]

02-05-2013 - polecam

Witam. Miałam zabieg 01.12.12r. Piszę te słowa teraz aby uspokoić ludzi, którzy boją się komplikacji. Jeżeli stosuje się do poleceń lekarzy, nic nie powinno się wydarzyć. Może moja wada nie była największa (-3,25) ale nie umniejsza to uczucia szczęścia, ktore ogarnia gdy nie trzeba już zakładać okularów. Pozdrowienia i podziękowania dla personelu.
Alicja [ 81.190.xxx.xxx]

11-04-2013 - moje oczy

Witam. Ja rowniez milam zabieg 4.04.13r. i jestem szczesliwa tak samo, jak moi przedmowcy. Wada ktorej sie pozbylam to plus 6. Radosc jest nie doopisania, kiedy sciaga sie okulary po 30-stu latach. Jazeli ktokolwiek sie waha, to ja serdecznie namawiam na przelamanie strachu i odkrycie swiata na nowo bez okularow, a wiadomo im wieksza wada tym wieksza radosc. Pozdrawiam serdecznie.
elzbieta [ 91.196.xxx.xxx]

01-05-2013 - po zabiegu

Witam,
jestem już 5 dni po zabiegu, wszystko jest w jak najlepszym porządku.
Serdecznie polecam klikę ARTLIFE - bardzo miła i profesjonalna obsługa, rodzinna atmosfera.
Zabieg laserowy to nie jest najprzyjemniejsza rzecz, jaką robiłam w życiu, ale zdecydowanie warta zachodu. Widzę i mam spokój przez wiele, wiele lat ;)
Katarzyna [ 89.69.xxx.xxx]

08-04-2013 - 13sta pensja czy wygrana w lotto to pikuś do tego

Do dziś otwieram oczy i automatycznie szukam okularów na szafce nocnej....choć nie bardzo wiem już po co?...nawyk 40 lat pozostał, a radość pełnego widzenia staje się moim nowym nawykiem....przemiła obsługa i jak w tytule...nie ma większej radości, jak odzyskać poprawne widzenie....dziękuję wam wszystkim tj.całemu personelowi za opiekę jaką obdarzyliście moje wątpliwości...Dziś w 4-ty dzień po zabiegu tak skomplikowanej wady, mogę spokojnie kliknąć na kompie i wyrazić swoją radość w trosce dla innych potrzebujących takiej opieki i wątpiących... Moi drodzy, musicie wiedzieć, że dzięki nim można naprawdę ponownie idealnie widzieć... a ślad po interwencji laserowej jeśli pozostaje, to tylko w sercu... wielkie dzięki...
Leszek [ 195.74.xxx.xxx]

26-03-2013 - Rewelacja

Rewelacja nie wierzę, wszystkie okulary pochowane. Jestem bardzo szczęśliwa jaki komfort. Maila napisałam bez okularów hura!!!! POLECAM Pozdrowienia dla całego personelu i dziękuję.
Hanna [ 77.254.xxx.xxx]

12-03-2013 - ArtLife to solidna firma

Czytam tu opinie wielu zadowolonych osób z zabiegu laserowej korekcji wzroku w ArtLife. Ja natomiast chcę napisać opinię dotyczącą mojej wieloletniej współpracy z ArtLife. Piszę jako grafik-projektant: Oby wszyscy zleceniodawcy byli w połowie tak solidni jak ArtLife w stosunku do swoich współpracowników. Zawsze otrzymuję uporządkowane, profesjonalne wytyczne od ArtLife. Zawsze otrzymuję należne wynagrodzenie od ArtLife natychmiast po wykonaniu usługi, zawsze w terminie, zgodnie z umową. ArtLife jest bardzo solidną firma - podpisuję się szczerze i chętnie pod tym czterema łapami!!! :-)
Malwina [ 89.206.xxx.xxx]

06-03-2013 - Art Life

Coś wspaniałego. Zabieg korekty wzroku szybki i bezbolesny, a co najważniejsze już po wyjściu z sali zabiegowej odczuwalna jest różnica w widzeniu. Personel i lekarz przemili i bardzo pomocni, obsługa służy miłym słowem, poradą, a nawet pomoże w znalezieniu noclegu, odpowie na wszelkie pytania. Polecam gorąco!!!
Emilia [ 83.21.xxx.xxx]

04-02-2013 - SUPER :)

Warto było przebyć prawie 200 km by z wady (-11) mieć (0,0). Wielkie podziękowania całemu personelowi, który był przemiły. Gorąco polecam, bo naprawdę warto :)
Małgosia [ 46.238.xxx.xxx]

25-01-2013 - Tylko ART LIFE

Dziś mija tydzień od mojego zabiegu. Życie bez okularów jest o wiele prostrze. Jezeli ktokolwiek sie waha nad zrobieniem tego zabiegu, niech nie waha sie ani minuty dluzej. Uważam, że poddając się temu zabiegowi, podjelam jedna z najlepszych decyzji w moim zyciu nie wspominając już o wyborze kliniki. Caly zespół ARTLIFE oceniam na 6 z plusem. Polecam wszystkim :-):-):-)
Aleksandra [ 85.237.xxx.xxx]

22-01-2013 - Świat bez okularów.

Witam sredecznie.
W dniu 18.01.2013 miała zabieg metodą SBK LASIK. Po 40 latach noszenia okularów (+6) z wielką radością się ich pozbyłam.
Przemiły cały personel. Zabieg szybki i naprawdę bezbolesny. Serdecznie dziękuję i polecam.
Krystyna [ 89.69.xxx.xxx]

19-01-2013 - rewelacja

Gorąco polecam! Najlepiej wydane pieniądze w moim życiu miła obsługa, profesjonalny personel medyczny, wszystko sprawnie załatwione w ciągu jednego dnia. Z przyjemnością mogłem wyrzucić okulary do śmieci :)
artur [ 5.174.xxx.xxx]

18-01-2013 - zabieg

Miałam zabieg trzy dni temu Wielkie podziękowania dla personelu oraz lekarza. Miła obsługa! Gorąco polecam!
Ela [ 37.8.xxx.xxx]

26-11-2012 - ;)

Jestem dopiero po zarejestrowaniu się. Obsługa przesympatyczna;) W jeden dzień badanie, na drugi kontrola i rozumiem że mogę już normalnie funkcjonować i robiąc sobie badania (do służby w Policji) okulistyczne, przejdę je bez problemu?
dzięki
Adrian [ 83.23.xxx.xxx]

17-11-2012 - Artlife godny polecenia ;)

Witam.
Jestem już 3 m-ce po zabiegu metodą SBK Lasik. W końcu po 20 latach wyrzuciłam okulary. Personel przemiły, lekarz również, widać, że jest lekarzem z powołania. Sam zabieg szybki i bezbolesny.
Polecam wszystkim Artlife:))
Magdalena [ 83.11.xxx.xxx]

10-07-2012 - Super sprawa!

Zabieg przeszłam stosunkowo niedawno, bo około miesiąc temu, ale wrażenia niesamowite! Wzrok mam teraz sokoli . Widzę bardzo wyraźnie i szczerze, tak jak nigdy. Dziękuję za cudowną opiekę na najwyższym poziomie. Nie mieszkam w Polsce, ale przyjechałam właśnie do Artlife, bo znajomi zachwalali i nie zawiodłam się. Zatem ja także zachwalam i polecam :).
Asia [ 178.167.xxx.xxx]

20-06-2012 - Wypasowo

Świetna obsługa, wszystko w ciągu jednego dnia. Polecam!
Karol [ 188.146.xxx.xxx]

05-07-2012 - nowe życie :-)

Jestem po zabiegu już ponad 3 miesiące i wciąż nie mogę się nadziwić, jak pięknie wygląda świat bez okularów i soczewek. Osiem godzin pracy dziennie przed komputerem spowodowało, iż moje oczy zbuntowały się soczewkom i pozostały mi okulary, co pogorszyło komfort życia, tym bardziej, że miałam dużą wadę wzroku bo aż -7,5 i -9,0. A po zabiegu (wada 0,0!!!). Wrażenia nowego wzroku nie do opisania. Piękna jakość widzenia ;-)) Panie w recepcji, Panie pielęgniarki i Pani doktor - bardzo serdeczne i ciepłe osoby, a przede wszystkim pełen profesjonalizm. Odpowiadali na każde pytania, wszystko wytłumaczyli na temat zabiegu, a sam zabieg krótki i całkowicie bezbolesny. Szczerze polecam.
Karolina [ 89.77.xxx.xxx]

26-05-2012 - oczy szeroko otwarte :)

Dzisiaj dokładnie mija 2 miesiąc od zabiegu, największym problemem było przyzwyczajenie się do tak dobrego wzroku!!! W pierwszych dniach po zabiegu wieczorem kładąc się spać miałam wrażenie że zapomniałam ściągnąć soczewek bo zbyt dobrze widze ;)
Super lekarz i panie z obsługi i panie pielęgniarki. I to nie są wypowiedzi sponsorowane, tylko po prostu warto to było zrobić. Dziękuję i polecam.
Justyna [ 109.107.xxx.xxx]

21-04-2012 - WOW :D

Witam ;).
Dzisiaj mija 6 dzien od operacji. Posiadalem wade -4,25 / - 3,75 przez prawie 19 lat.
Tych ktorzy sie zastanawiaja - odpowiadam nie zastanawiajcie sie ;).
Po operacji otrzymujecie nowe oczy w zestawie ;).
A tak na powaznie. Zabieg bezbolesny, wrecz swietny, mozna sie napatrzec wielu efektow specjalnych i to w pakiecie . Obsluga medyczna profesjonalna, a Panie w sekretariacie (czy jak nazwac ;) ?) bardzo mile i usmiechniete. Po operacji trzeba uwazac i sie pilnowac, ale efekt z kazdego dnia na dzien jest coraz lepszy!
Moja wada na dzien dzisiejszy to: 0.0 :D!!
Chrystian [ 88.156.xxx.xxx]

20-03-2012 - Po tygodniu

Tydzień temu przeszedłem zabieg u Państwa i chciałbym wyrazić wdzięczność przede wszystkim za sympatyczną obsługę i sprawienie, że problem z okularami już mnie nie dotyczy . Od razu po zabiegu widziałem dobrze, ale kiedy się obudziłem rano, to mogę spokojnie powiedzieć, że nigdy tak ostro nie widziałem. Dziękuję także Pani pielęgniarce za dodawanie otuchy podczas zabiegu. Teraz wiem, że nie było się czego bać, ale wtedy ..., no cóż strach przed nieznanym .
Pozdrawiam cały zespół i do zobaczenia na kontroli.
Grzegorz [ 178.19.xxx.xxx]

23-10-2011 - 12.11.2010-korekta wzroku

Jestem prawie rok po operacji, wszystko poszło znakomicie, jestem po badaniu u okulisty i wszystko jest dobrze, a moja wada wzroku wynosił -6 D
Anna [ 89.229.xxx.xxx]

22-07-2011 - LASER

Jestem już rok po zabiegu.Miałam wadę -4,75 i astygmatyzm.Bardzo cieszę się że zdecydowałam się na zabieg.Polecam klinikę i personel.
MAłgorzata [ 89.228.xxx.xxx]

19-07-2011 - zabieg

Jestem miesiąc po zabiegu, efekt rewelacyjny, ( wada -4,75 zredukowana do zera )serdecznie polecam i dziękuję :-)))
Agnieszka [ 85.164.xxx.xxx]

21-05-2011 - laserowa korekcja wzroku

Jestem miesiąc po zabiegu, efekt rewelacyjny, ( wada -6 zredukowana do zera )serdecznie polecami serdecznie dziękuję wszystki pracownikom ARTLIFE, szczegolnie paniom pielęgniarkom )
JANKA [ 89.79.xxx.xxx]

30-01-2011 - Artlife to dobra decyzja

Na zabieg zdecydowałem się 22.12.2010, i już wiem, że zrobiłem sobie najlepszy prezent na święta. Pomimo, że nosiłem okulary to i tak nie widziałem, miałem nierówną wadę, patrzyłem tylko zdrowszym okiem. Taki zabieg to rewelacja, kilka minut i masz nowe oczy, widzisz rzeczy, których dotychczas nie widziałeś. Pozdrawiam cały miły zespół! Polecam zabieg wszystkim, którzy są nieszczęśliwi nosząc OKULARY!!!!!!
Adam [ 77.112.xxx.xxx]

28-12-2010 - Świetna Sprawa

Okulary nosiłam przez przeszło 13 lat, a więz połowę mojego życia. Świat za okularów stał się moją codziennością. Na zabieg do końca nie byłam zdecydowana. Znajoma przechodziła go 10 lat wcześniej i przedstawiła mi rekowalescenję w czarnych barwach. Moje opory były duże. Postanowiłam zadzwonić do klinki. Udzielono mi wyczerpujących odpowiedzi na nurtujące mnie pytania i przesłano mi drogą elektroniczną informacje na temat zabiegu. Nie zwlekając dłużej umówiłam się na temin za dwa tygodnie. Na miejscu zostałam bardzo miło przyjęta. Jescze raz udzielono mi informacji i po badaniach został ustalony termin zabiegu. Zabieg odbył się jeszcze tego samego dnia w późniejszych godzinach. Cały zabieg wydał mi się tak krótki, iż nieuwieżyłam jak powiedziano, że już jest po wszystkim. Jeszcze chwila relaksu w sali, okulary przeciwsłoneczne na nos i do hotelu. Rano wizyta kontrolna i do domu. Zdziwiłam się oglądając swoje spojówki bo jedynie na jednej miałam małą czerwoną plamkę, która i tak po około 3 tygodniach zeszła. Jestem już 10 miesięcy po zabiegu. I naprawdę polecam świat bez okularów jest piękniejszy. Pozdrawiam cały zespół ArtLife :)
Agnieszka [ 83.12.xxx.xxx]

09-12-2010 - przemiła obsługa w recepcji

Mój kontakt z Artlife to była czysta przyjemność. Choć podczas zabiegu czułem się trochę, jak porwany przez "obcych", to wszystko przebiegło szybko, sprawnie i profesjonalnie. No i ta przemiła obsługa w recepcji !!! Dziękuję.
Andrzej Stelmasiewicz [ 195.205.xxx.xxx]

30-11-2010 - dziękuję

Stracha trochę miałam, ale okazał się niepotrzebny. Wada -7,5 to dużo, ale wszystko jest w porządku. Widzę bardzo dobrze, choć przy dłuższej pracy przy komputerze oczy trochę bolą. Wszyscy pracownicy Artlife bardzo mili, a lekarz konkretny i kompetentny. Dziwnie czuję się bez okularów (były jak druga skóra, ale zawsze można założyć przeciwsłoneczne... A zabieg polecam wszystkim.
Katarzyna [ 81.219.xxx.xxx]

30-11-2010 - REWELACJA !!!

Zabieg wykonany szybko, sprawnie i bezpiecznie. Rekonwalescencja ekspresowa na drugi dzień normalnie widziałam. Klinika przyjemna, fachowy personel, super klimat. Każdemu polecam ten zabieg można na nowo zacząć widzieć. Polecam w 100%
Teresa [ 88.156.xxx.xxx]

22-11-2010 - zadowolony

Jestem bardzo zadowolony zarówno z efektów zabiegu jak i z obsługi. Lekarz fachowy, rzeczowy. Wszystko przebiegło sprawnie. Zabieg miałem metodą sbk lasik miesiąc temu.Polecam niezdecydowanym. Pozdrawiam cały zespół
Bartek [ 83.16.xxx.xxx]

22-09-2010 - SUPER ZABIEG!!!

Polecam wszystkim zabieg laserowej korekcji wzroku-od dwóch miesięcy mam "nowe oczy"-"starych" nawet nie chcę wspominać. Cieszę się, że zabieg miałam własnie tu. Mogę uczciwie polecić cały zespół, a sam zabieg szybki i bezbolesny. Efekt natychmiastowy!!! Dziękuję całemu personelowi, za miłe przyjęcie oraz sprawną organizację. Będe promowała Artlife wśród wszystkich "okularników" których spotkam!! Pozdrawiam.
ASIA [ 83.11.xxx.xxx]

31-05-2010 - po półrocznej kontroli

Mogę już z pewnością polecić Artlife na miejsce do wykonania zabiegu, godne zaufania. Od badań, przez zabieg i po kontrole wszystko przebiegło wzorowo. Moja wada może nie była duża, jakieś 1,5 d na minusie, ale uciążliwa, szczególnie "za kółkiem". Teraz czuję sie pewnie i wygodnie żyje sie bez "podwójnych oczu". Pozdrawiam cały personel.
Sławek [ 178.167.xxx.xxx]

09-02-2010 - opinia - 2 miesiace po zabiegu

Zabieg odbył się w grudniu 2009 metodą SBK Lasik,wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami, obecnie mam "wadę" 0 !!!!!
polecam
jw [ 77.254.xxx.xxx]

08-02-2010 - 6 miesięcy po zabiegu

Przeszedłem zabieg w zeszłym roku metodą sbk lasik. Od perwszego dnia po zabiegu widziałem idealnie, a usuwano mi ok -7 z obydwu oczu. Byłem ostatnio na badaniu kontrolnym i widzenie wzorowe . Cieszę się, że podjąłem pół roku temu decyzję o poddaniu się zabiegowi, choć miałem wiele wątpliwości. Jednak jak poszedłem na badanie przed zabiegiem, to nabrałem większej pewności. Poczułem, że oddaję się w dobre ręce.
I... nie pomyliłem się. Wszystko przebiegło sprawnie, szybko, bez komplikacji. Wróciłem do pracy już po kilku dniach, wszyscy w szoku, że bez okularów (nosiłem je 37 lat).
Więc ja polecam i pozdrawiam innych byłych krótko i dalekowidzów oraz całą ekipę Artlife.
Marek [ 83.16.xxx.xxx]

15-06-2009 - Nowe oczy

Agnieszka,33 lata,zootechnik,aktywnie uprawiam sport-jazdę konną,okulary na nosie od 3 roku życia! 5.06 2009(piątek)miałam u Państwa zabieg LKW(krótkowzroczność + astygmatyzm),metoda: SBK Lasik...dokładnie o 17.00 dostałam nowe oczy,5 czerwca to teraz moje nowe urodziny! Profesjonalna klinika,przemiły i fachowy personel,który dba o swojego klienta...Dziękuję!
Agnieszka [ 83.9.xxx.xxx]

Centrum Okulistyczne Artlife - gdańsk. Raty 0 % na zabiegi laserowej korekcji wzroku.